kotiliesi

torstai 27. maaliskuuta 2014

Lihapullapasta


Tähän ruokaan käytin viimmeiset viikolla tekemäni
Todella helppo ja mukavan makuinen ohje herkkusuille.

Aamusella laittelin yön likoamassa olleet herneet multiin ja ruukkuihin. Nyt vain odottamaan, että saadaan herneenversoja salaatteihin ja leivänpäälle.
Samalla tuli jo laitettua ohransimenetkin purkkeihin itämään.

Tomaattikastike:

4 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
2 tlk (á 400 g ) kirsikkatomaatteja
2 rkl oreganoa
1 tl sokeria
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
500 g pastaa

Päälle:
  
1 dl vastaraastettua parmesaania
persiljaa

Kuori ja murskaa valkosipulit pieniksi. Kuullota niitä öljyssä.
Lisää pannulle säilötyt kirsikkatomaatit liemineen sekä mausteet.
Anna hautua kannen alla noin puolisen tuntia.
Keitä pasta ja valuta vesi pois.
Sekoita pasta tomaattikastikkeen joukkoon ja lisää paistetut lihapullat myös joukkoon. Kääntele varovasti.
Lisää vielä pinnalle parmesaani raastetta ja persiljaa.


2 kommenttia:

  1. herneenpaljoja leivän päälle??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä taas lukihäiriöinen kirjoitus virhe paholainen vauhdissa :)

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)