perjantai 28. maaliskuuta 2014

Feta-avokadosalaatti


Löysin todella herkulisen salaatti-ohjeen vanhasta Kg-lehdestä.
Vetelin melkein yksin koko salaatin, kun maistui niin herkulliselta.

Tänä viikonloppuna olen ajatellut saada kasvihuoneen puunattua paraati kuntoon. Sitten saa alkaa miettiä multian raijaamista laareihin ja hetken päästä pääsee jo istutus puuhiinkin.
Ihanaa kun alkaa kesä ja suurin osa ruoasta tulee omasta pihasta.
Kyllä tätä on odotettukin.

2 avokadoa
1 rkl sitruunamehua
200 g fetajuustoa
3 kiiviä
1 kerä salaattia
1 rkl öljyä
2 tl kuivattua basilikaa

Leikkaaavokado ja kiivi suupalan kokoisiksi paloiksi.
Pirskottele avokadon pinnalle sitruunamehua tummumusen ehkäisemiseksi.
Kaada fetapalat salaattiin ja revi salaatin lehdet joukkoon.
Kaada salaatin sekaan tilkka öljyä ja mausta basilikalla.
Anna tekeytyä hetki ennen nauttimista.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä 5.2 dietin paastopäivän eväältä! Täytyy testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koekeile ihmeessä, ainakin minä tykkäsin kovasti.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)