kotiliesi

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Avokadosalsa


Tänään vielä herkutellaan grillipihveillä.
Ne ovat jääkaapissa marinoitumassa.
Tein possun kaveriksi tälläisen avokado-salsan.
On kyllä aikas herkullinen esitys.
Katsoo nyt jääkö possun kanssa mitään syötäväksi, kun tuntuu niin pirtasakalta ja mukavalta napostella.

Vanhempi tytöistä lähti kaverinsa syntymäpäiville.
Ukkoseni on taas kerran saunaa laittamassa. (Voi kuinka odotankin saunaa, niin saa tuon jumittuneen niskan taas vetreämmäksi.)
 Poika tuli juuri kotiin tyttökaverinsa kanssa piipahtamaan ja jatkavat matkaa kohta tytön kotiin.
Tälläistä arkista touhua täällä.

1 punasipuli
250 g kirsikkatomaatteja
1 avokado
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
1 tuore rosmariininoksa
2 tl sokeria
1/4 (ruusu)suolaa
ripaus mustapippuria

Kuori ja silppua sipuli pieniksi. Halkaise minitomaatit.
Leikkaa avokadon liha pieniksi.
Laita mortteliin rosmariini, valkosipuli sekä mausteet murskaa huhmareella pieniksi ja lisää öljy sekä sitruunan mehu joukkoon.
Kaada öljyseos salsan päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa noin tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)