kotiliesi

maanantai 10. helmikuuta 2014

Pastaa juustokastikkeella


Tänään oli ranskalais päivä, mutta olen jotenkin syönyt itseni niistä ulos.
Kun pari satsia ranskalaisia vääntää rasvakeittimessä alkaa rasvan hajukin jo tökkimään, siispä tein itselleni pastaruokaa ja hyvää sekä halpaa sellaista.

Tätä huokeammalla tuskin pääsee ruokamenoissa.
Jääkaapin sopukoista kaikki juustonkannikat mukaan ja hieman kermaa joukkoon maustetaan ja aah... niin ihana ruoka on valmis syötäväksi.


n. 200 g pastaa 
sopii mikä tahansa pasta laatu minulla oli tälläkertaa kaapissa fussili-pastaa
 Keitä pussin ohjeen mukaisesti.

Laita pannulle tilkka öljyä ja lisää 3 murskattua valkosipulin kynttä sekä 1 pieni sipuli.
Kuullottele sipuleita tovi pannulla ja lisää sitten 2 dl kermaa joukkoon.
Pilko kuivahtaneet juustonkannikat ja kaada kastikkeen sekaan.
Pastan ollessa melkein kypsää nostele pastakauhalla pastat kastikkeen joukkoon niin, että mukaan tulee noin 1-2 dl pasttan keitinlientä.
Mausta 1/2 tl muskottipähkinää ja 1/2 tl mustapippuria
1 tl suolaa..
Maista jos juuston maku tuntuu liian miedolta voit halutessasi lisätä joukkoon vielä koskenlaskia voimakas sulatejuustoa.

Pst. Jos pastaa jää seuraavalle päivälle saat siitä aivan uuden ruoan lisäämällä joukkoon paistettuja sieniä, pekonia tai vaikka chilitomaattimurskapurkin.


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää tämäkin. :)
    Laitoin osoitetiedot sähköpostiisi. Kiitos kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, ja onnea sinulle vielä kerran.
      Heti kun tästä tervehdyn niin laitan pakettia tulemaan.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)