perjantai 28. helmikuuta 2014

Pasta-pekonisalaatti



Tänään iltapalanamme on tämä salaatti sekä savustettua lohta.
Tein tämän jo aamulla, muiden ruokien ohessa valmiiksi.
Pekonit paistelin uunissa ihanan rapeiksi ja herullisiksi.



3 dl putkiastaa
1 omena
100 g pekonia
2 dl herne-maissi-paprikaa
1 punasipuli
5 kirsikkatomaattia
2 rkl pinajansiemeniä
nippu salaattia

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Valuta kypsä pasta hyvin lävikössä ja kaada salaattikulhoon.
Suikaloi punasipuli ja leikkaa kuorittu omena pieniksi.
Paista pekonit ja pilko jäähtyneenä salaatin joukkoon.
Kaada pakaste vihannekset salaatiin.
Ripottele pinjansiemenet ja revi salaatti  sekä leikkaa tomaatit suupaloiksi. Sekoita salaatin ainekset hyvin keskenään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)