kotiliesi

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Lindströminhöystö


Tässä alkaa ihan tottua tähän lomailuun.
Edelleen vähän lapsia hoidossa, tällä hetkellä kaksi lasta on Ukkoseni kanssa ulkona ja minä nukutan yhtä täällä makuuhuoneessa.
Jotenkin tuntuu, ettei sitä osaa edes ruokaa tehdä näin pieniä määriä mitä nyt menee kaupaksi.
Siispä tein tämän reseptin 200 g naudanjauhelihaa. Toivottavasti ei tullut tehtyä liian vähän, kun tuntuu olevan aikas maukasta kun tuossa lusikallisen laitoin suuhun.
Ohje on fit laihdutus lehdestä peräisin.

1 pieni punasipuli (purjoa luki lehdessä)
1 tl öljyä
200 g naudanjauhelihaa
2 tl soijakastiketta
1/2 lihaliemikuutoita
1 dl vettä
2 dl etikka punajuuri raastetta
2 rkl etikka punajuurten lientä
1 rkl kaprista
1 tl piparjuuritahnaa

Kuullota pilkottu sipuli kattilassa.
Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi.
Lisää soijakastike, lihaliemi ja vesi. Anna kiehua noin 5-10 minuuttia.
Lisää raastettut etikkapunajuuret ja etikkapunajuurten liemi sekä kaprikset  ja piparjuuritahna. 
Sekoita ja hauduta muutama  minuutti.
Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)