perjantai 3. tammikuuta 2014

Broileripaistos


Tämän ruoan löysin S-yhteishyvän sivuilta
Muuntelin tosin reseptiä todella ronskilla kädellä. Jääkaappiin näet oli jäänyt kanakeiton rippeet ja ne tähän sitten laittelin päälle lisukkeineen.
Herkullista tuli näinkin ja keitossa olevan riisin ansiosta ruoka ei lisäkkeiksi perunaa tai riisiä tarvinnut.

Tänään oli peräti kaksi hoidokkia hoidossa ja nekin menivät nuorimmaisen kanssa yläkertaan.
Helppoa tämä lastenhoito.
Taas huomasi, kun oli pitempi loma, että uni rytmit meni ihan härän pyllyä. Eilen kun ei millään meinannut Nukku-Matti tulla kyläilemään ja sitten aamulla, kun aukaisi silmänsä kello oli jo melkein yhdeksän. 
Koskahan viimmeksi olen nukkunut näin myöhään.
Yleensä kun heräilen viimmeistään kahdeksan aikoihin.
Arkisin toki puoli seitsemän tietämillä.



4 kpl broilerin fileepihvejä
mustapippuria ja (sormisuolaa)
4 siivua pekonia
1 iso tlk säilyke herkkusieni siivuja
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
3 rkl sinappia
2 cm siivu sulatejuustoa
n.3 dl kanakeittoa (tai kermaa)

Paista broilerin fileet pannulla ja sirottele päälle mustapippuria ja suolaa oman maun mukaan.
Laita kypsät fileet uunivuokaan ja paista seuraavaksi pannulla pekonin palat sekä herkkusieni viipaleet ja kaada joukkoon myös kanakeitto tai kerma. Lohko myös sulatejuusto pieninä paloina joukkoon samoin pieniksi leikattut aurinko kuivatut tomaatin palat ja sinappi. Sekoittele kastiketta niin että ainekset menevät hyvin sekaisin ja kiehahtavat.
Kaada pekoni/herkkusieniseos fileiden päälle ja laita uuniin 225 asteeseen noin 20 minuutiksi.
Halutessasi voit tarjota broilereiden kaveriksi riisiä tai perunoita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)