kotiliesi

maanantai 9. joulukuuta 2013

Rosmariini broileripasta

 Eilen herkuteltiin Ukkoseni kanssa tällä broileripastalla. Muu väki söi pastaa ja jauhelihakastiketta.

2 broilerin ohutrintaleikettä suikaleiksi tai valmista suikale lihaa noin 300-400 g 
4 pekonisiivua
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
3 valkosipulinkynttä
2 dl kermaa
2 tl rosmariiniä
2 rkl sitruunanmehua 

Spagettia



Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja poista pehmeä sisus veitsellä. Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi pekoni. Paista pekonia ja vihanneksia kuumalla pannulla kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mukaan kananpojan suikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää mukaan ruokakerma ja yrtit. Hauduta kastiketta noin viisi minuuttia ja mausta se lopuksi sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile keitetyn spagetin ja juustoraasteen kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)