maanantai 16. joulukuuta 2013

Makkaravuoka



Tänään tein uunissa kebabkiusauksen sekä tämän makkaravuoan sekä pannaria. 
Helppoja ruokia kumpainenkin, ei tarvitse paljoa esivalmisteluja kunhan lykkää vuoat uuniin ja odottelee, että ruoka on valmista syötäväksi.

Juuri juttelimme syödessä Ukkoseni kanssa, ettei meillä enään nykyään oikein syödä makkara ruokia, mutta näin harvakseltaan kun niitä syö niin maistuu taas makkarakin hyvälle.

500 g peruna-sipulisekoitusta
1 dl kurkkupikkelsiiä
2 dl täysmaitoa
1 dl paseerattua tomaattia
1/2 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1 rkl rakuunaa
2 pkt grilli-tai lenkkimakkaraa
2 dl juustoraastetta

Kaada peruna-sipuliseos uunivuokaan ja sekoita joukkoonkurkkusalaatti, paseerattu tomaatti maito ja mausteet.
Leikkaa makkaroihin viiltoja pintaan. Laita makkarat vuokaan sekoitetun peruna-sipulisekoituksen päälle.
Ripottele juustoraaste makkaroiden ja peruna seoksen pinnalle.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunnin verran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)