kotiliesi

tiistai 3. joulukuuta 2013

Curry-kanavuoka


Tänään aamusella tein tämän  herkullisen brilerimakaronilaatikon. Tämä on yksi minun ja Ukkoseni lempi ruoista.

Nuorimmainen innostui eilen katselemaan itselleen uutta sänkyä ja lopulta löysikin sopivan Ikeasta. 
Nyt on saatava koko huone isojen tyttöjen huoneeksi ja tavaraa lähtee taas vintille vaikka ja kuinka paljon.
On nämä puuskat niin ihania. Ihna alkaa hymyilyttämään tuo tarmo jolla huonetta nyt laitellaan uuteen uskoon.
Onneksi sain toppuuteltua lakanoiden ja päiväpeitteiden kanssa, että kannattaa ostella vasta joulun jälkeen alennusmyynneistä.
Minkähän moinen soppa tästä vielä syntyykään, kun isosisko huomaa nuorimmaisen ideat. 


5 dl pastaa
vettä ja suolaa
200 g pakasten herne-maissi-paprikaa
3 broilerin rintapalaa
KASTIKE:
1 rkl voita
1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl currya
5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 dl kermaa
suolaa
150 g juustoraastetta
 
Keitä makaronit pussin ohjeen mukaan.
Valuta ja kaada uunivuokaan.
Ruskista paloitellut broilerin palat.
Kiehauta kastiketta varten curry ja vehnäjauhot voissa.
Lisää vesi ja kanaliemikuutio. Keitä kastiketta noin 5 minuuttia. Sekoita 2/3 osa juustosta kastikkeeseen ja mausta.
Kaada vuokaan pastan päälle broileri, herne-maissi-paprika ja juustokastike. Sekoita kaikki hyvin sekaisin. Ripottele loppu juustoraaste vuoan pinnalle.
Kuorruta vuoka uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)