lauantai 2. marraskuuta 2013

Punaiset haukipullat ja pinaatti nuudelit


Juuri ruokapöydästä nousseena ja hyvin syöneenä, voin teille kertoa, että nämä herkulliset haukipullat sopivat sitten mainiosti nuudeelin kanssa syötäväksi. Toki pullat voi syödä myös muusin tai riisin kaverina mutta meillä nämä syötiin nyt näin.
Ohje on peräisin ET-lehdestä.

Meillä on aamupäivä leivottu muffinsseja sekä keksitty naamiais-asua nuorimmaiselle, koska hän lähtee iltapäivällä  koulukaverinsa halloween-bileisiin. Viiden tytön kaveri porukka juhlii nyyttäri meinigillä. Monen mutkan jälkeen tyttö on nyt mustaan kaapuun pukeutunut vampyyri, hui... 
Itse Ukkoseni kanssa käymme haudoilla kynttilät viemässä sillävälin kun tyttö juhlii kavereidensa kanssa. 

400-500 g haukifilettä
1/2 dl ranskankermaa
2 rkl punaistapestoa
1 kananmuna
1 rkl perunajauhoja
loraus sitruunamehua
1 tl (ruusu)suolaa
2 rkl tilliä

PAISTAMISEEN:
voita ja öljyä

Nuudelia, tomaatti lohkoja ja pakaste pinaattia 50 g sekä hännän huippuna kalamaustetta maun mukaan.

Leikkaa ruodoton kalafile paloiksi ja lisää kaikki ainekset kulhoon. Surauta massa tasaiseksi joko monitoimikoneessa tai tehosekoittimella.
Pyörittele kostein käsin murekemassasta pyöreitä kalapullia.
Paista pullat kypsiksi pannulla.
Keitä nuudelit kypsiksi ja lisää kalapullien joukkoon pannulle sekä lisää joukkoon myös pakaste pinaatti kuutiot ja tomaatti lohkot. Anna pinaatin sulaa ja tomaattien hieman paistua sitten vain mausta sopivaksi ja nauti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)