kotiliesi

tiistai 5. marraskuuta 2013

Valkosipulinen coleslaw-salaatti


Tämä salaatti on ehdottomasti minun ja Ukkoseni lempi salaatti.
Ostelin tätä meille palvelutiskiltä meille aina kerran tai pari viikossa ja siinä huomasimme, että salaatissa oli välillä valkosipulia oikein kokonaisina kynsinäkin.
Siitä innostuneena halusin itsekin kokeilla salaatin tekoa valkosipuli versiona.
HERKKUA ei tähän muuta voi sanoa. 
Nyt varmaan jotkut ajattelevat, että miksei ole aina itse valmistanut helppoa kuin mikä, mutta kun viikolla tekee ruokia ja salaatteja oikein urakalla niin tekee sitten mieli joskus jotain herkkua ihan valmiinakin. Ja minä kun en valmisruokia muuten ostele, niin nämä palvelutiskin salaatit ovat meillä ne herkut mitä mustanmakkaran ja grillatun broilerin kanssa suostun joskus ostelemaan. 
Tällä kertaa tein salaatinkastikkeen majoneesiin, mutta kevyemmän ja raikkaamman kastikkeen saa maustamattomasta jogurtista.

1/4 kaalia
4 porkkanaa
3 valkosipulinkynttä
n. 2 dl majoneesia
3 rkl sinappia
n.1 tl mustapippuria

Raasta kaali ja kuoritut porkkanat karkealla terällä. Voit myös leikata kaalin veitsellä ohuiksi suikaleiksi. 
Sekoita ainekset kulhossa.
Yhdistä kastikeainekset. Lisää salaattiin.
Anna makustua jääkaapissa ja nauti.


4 kommenttia:

  1. Olipa herkullista. :) Tänään tätä pyydettiinkin tekemään jo lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja, tämä on kyllä todella sellainen salaatti, että menekki on taattu.

      Poista
  2. Siis kolme valkosipulia vai kynttä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan oikein kiitos huomautuksesta. Nyt on asia korjattu.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)