kotiliesi

tiistai 22. lokakuuta 2013

Ruusukaali-lohiwokki

 
 
TERVETULOA LUKIJAKSI MANDALA TAROT.
 
 
Tähän ruokaan päätyi niin edellis päivän uunilohen rippeet kuin kaapin pohjalta spagetti pussin loppu.
Paprikaa on vielä vaikka kuinka paljon kasvihuoneen satona jäljellä ja sitäkin sitten laitoin mukaan väriä ja makua antamaan. Viikonloppuna tuli ostettua myös ruusukaali paketti, kun ei pitkään aikaan ole sitä tullut syötyä ja se on niin hyvää.
 
Tämän pastan keitto operaationi oli taas niin sähköä säästävää, että varmaan nauratte koko keittämiselleni.
Keitin pastaa ensin pari minuuttia sitten lisäsin kiehuvan veden joukkoon kolme kananminaa niin, että keitto aikaa oli jäljellä enään noin kuusi minuuttia. Seuraavaksi lisäsin joukkoon parsa ja ruusukaalit ja annoin kaikkien kypsyä sulassa sovussa keskenään. 
(Kananmunat ovat lapsille välipalalle.)
 
n. 5 dl keitettyä pastaa
2 palaa paistettua lohta
10 ruusukaalia
1/2 parsakaalia
1 paprika
10 cm purjoa suikaleina
75 g sulatejuustoa koskenlaskija voimakas
2 dl kermaa tai täysmaitoa
kalamaustetta
1/2 tl suolaa
 
Tuo pastan ja kasvisten keitot tuli jo tuossa ylhäällä sepitettyä joten jätän sen nyt väliin ja kerron vain ruoan loppu valmistuksen.
 
Laitoin pannulle paistumaan purjon ja paprikan siivut lisäsin pastan kasvikset sekä juuston. Annoin hetken juuston sulaa joukkoon ja lisäsin joukkoon täysmaitoa.
Maustoin ja herkuttelin.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)