keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kukkakaali-fetasalaatti

 
Taas tuli iltapalaksi väkästettyä salaattia ja kukkakaalilla milläs muulla.
Tuli kyllä tosi herkullista ja sopi kuin nenä päähän tuon synttäreiltä jääneen kinkkupiiraan kaveriksi.
Nyt alkaa olla jääkaappi tyhjä sunnuntain synttäri herkuista makeaa piirakkaa laittelin kyllä pakasteeseen, mutta kaikki muu on syöty.
Nyt täytyisi saada itseään niskasta kiinni ja lähteä lenkille.
Monena päivänä olemmekin siitä lasten kanssa puhuneet, mutta aina on jäänyt vain puhumis asteelle.
 
 
 250 g kukkakaalia
5-8 kirsikkatomaattia
1 pieni punasipuli
1 dl mustia oliiveita
150 g fetaa öljykastikkeessa
 
KASTIKE:
2 dl turkkilaistajogurttia
2 rkl sinappia
1 tl sokeria
 
Leikkaa kukkakaali suupaloiksi. Lohko tomaatit ja leikkaa sipuli renkaiksi. Laita kaikki salaatti ainekset kerroksittain salaattikulhoon. Sekoita kastikkeen aineet ja lisää salaattiin.
Tarjoile sellaisenaan tai grillatun lihan, kalan tai makkaran kanssa.
 
 

6 kommenttia:

  1. Oi tätä salaattia täytyy heti illalla kokeilla. Näyttää niin herkulliselta.
    Kaunista syksyä sinulle! Käyn kurkkaamassa joka päivä mitä hyvää olet kokannut. t. Pire

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pire. Ihanaa saada tälläisiä viestejä. Näistä tulee niin hyvälle tuulelle.

    VastaaPoista
  3. Tämä salaatti kuulostaa niin herkullisen erilaiselta, että tätä on pakko kokeilla!! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi.
    Kinkkupiirakka en tosiaan ole tänne laittanut. Mutta taidanpa sen vielä tänne tänään lisätä jos vain kuvat vielä löytyy.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa olisi saada, itselläni on tosin laktoositon ja gluteeniton ruokavalio. Muokkaan ainekset "sopiviksi" :)

    Jään odottamaan kinkkupiirakan ohjettasi :)

    Salaisen puutarhan emäntä

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)