kotiliesi

maanantai 2. syyskuuta 2013

Kinkkukierteet

 
Näitä suussasulavan herkullisia kinkkuhyrriä on täällä ennenkin valmistettu, mutta kertaus on opintojen äiti ;))
Ja kun löytää hyvän ohjeen niin eikös sen pidä jakaa muiden kanssa ;))
Lauantaina tuli jo otettua pieni varaslähtö ja herkuttelimme näillä hyrrillä naapureidemme kanssa viettäessämme Venetsialaisia.
 
 
1 pkt voitaikina levyjä
n. 150 g valkosipuli tuorejuustoa
400 g palvikinkku rouhetta
1 paprika
basilikaa
4 dl juustoraastetta
 
 
Reseptistä tulee pari pellillistä kivojen suupalojen kokoisia hyrriä.
Elikkä voitaikina levyjen annetaan sulaa. Kaulitse levy hieman isommaksi ja ohuemmaksi.  Voitele levy ensin tuorejuustolla ja sitten ripottele pintaan kinkkua, paprikaa ja juustoraastetta sekä basilikaa. Sitten rullataan ja leikataan noin parin sentin paksuisiksi kiekoiksi. Sitten vaan pellille ja voidellaan kananmnalla ja halutessaan voi vielä lisätä juustoraastetta pinnalle.
Uunissa 225 asteessa kunnes ovat saaneet väriä mukavan ruskeiksi.
Pikku suolaisten makua voi vaihtaa tuorejuuston makua vaihtamalla.

3 kommenttia:

  1. Mun on pitänyt jo pitkään tehdä vastaavia, kiva kun muistutit :)

    VastaaPoista
  2. Namskista nam ja tänne pikkusen maistiaisia :) ihana ohje.

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille kommenteista, näistä ei vain voi olla pitämättä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)