tiistai 24. syyskuuta 2013

Kebabperunarösti

 
 
Täällä sitä taas koitetaan nukutella lapsukaisia. Kerhot tältä päivältä ohi ja ranskalaiset syöty. Iltapäivällä olisi viimmeisen lasten vanhemman kanssa kehityskeskustelut. Sitten on taas sekin asia hoidossa ensi vuuoteen asti.
 
 
 
Eilen tein tälläisen pikaruoka tyyppisen värkkäyksen meille ruoaksi. Simppeliä ja ihan herkullista arkiruokaa se on tämäkin.
 
n.300 g kebabsuikaleita
1  kg perunasipulisekoitusta
1 rkl öljyä
1 dl maitoa
4 kananmunaa
1/2 tl suolaa
n.1/2 tl mustapippuria
 
 
Anna kebablihan sulaa hieman. Paahda jäistä peruna-sipuliseosta kuivalla teflonpannulla, kunnes siitä haihtuu ylimääräinen neste ja seos saa hieman väriä. Lisää pannulle öljy ja mausteet. Ripottele lihasuikaleet perunaseoksen päälle ja sekoita lastalla. Sekoita kulhossa kananmunat ja maito. Valuta se pannulle. Anna kypsyä keskilämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Valuta munakas varovaisesti leivinpaperoidulle uunipellille ja anna ruskistua kuumien grillivastusten alla, kunnes pinta saa kauniin värin.
 

2 kommenttia:

  1. Tervehdys pitkästä aikaa.
    Miekin palasin uuden blogin myötä maisemiin.
    Sinut muistin hyvistä ruokaohjeista.
    Iloista värikästä syksyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla taas sinusta Seija. Varmasti tulen tutustumaan blogiisi.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)