kotiliesi

torstai 19. syyskuuta 2013

Broilerigratiini



Täytyykö sitä ihmisen syödä niin, kuin ei olisi ruokaa nähnytkään pitkiin aikoihin. No, sillain siinä taas pääsi käymään, mutta sehän vain kielii siitä, että ruoka oli hyvää.
Tämän ohjeen nappasin kotikokki sivustolta.

Kyllä se syksy vaan sieltä pikkuhiljaa on tuloillaan. Pian pääsee pihalla haravointi puuhiin. Oikein sormet syyhyää päästä haravan varteen kiinni. No, aika aikaansa kutakin sitten, kun viimmeiset lehdet ennen talven tuloa on haravoitu odottaa jo lumen kolausta.
Ja lumen luonnin jälkeen kevät työt sitten ruohon leikkuu.
Jatkuva kiertokulku, mutta onneksi näin. Ei kerkiä kyllästyä mihinkään.

1 kukkakaali
1 parsakaali
300 g maustamatonta broilerin fileesuikaletta
2 dl luomu täysmaitoa
1 prk greme bonjour cuissine sipulinmaku
1-2 rkl voita 
1 tl suolaa
1-2 tl currya
1/2 tl mustapippuria
2 dl juustoraastetta

Paista broilerinsuikaleet pannulla. Mausta ne. Laita kaalit broilerinsuikaleiden päälle vuokaan. Sekoita täysmaito ja greme ja kaada vuokaan kaalien ja broilerin päälle. Juustoraastetta pinnalle ja uuniin 200 asteeseen noin 40 minuutiksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)