maanantai 15. heinäkuuta 2013

Peruna-munahakkelus


Tästä maittavasta perunaruoasta on kiittäminen Sillä sipulin-blogia.
Hieman muunnellen ja varioiden tuli tämä meidän hakkeluksemme tehtyä, mutta herkkua oli.
Tämän ihanan ruoan voi siis tarjoilla niin perunoiden asemasta tai perunasalaattina ruokailun yhteydessä.


6-8 keskikokoista varhaisperunaa
2 kananmuna
35 g (tai maun mukaan) voita
suolaa
mustapippuria
1-2 dl  ruohosipulia tai kevätsipulin varsia


Keitä muna ja perunat kypsiksi. Kuori kananmunat ja laita kaikki kulhoon. Lisää joukkoon voita ja silputtuja sipulinvarsia. Muussaa kaikki yhteen karkeaksi seokseksi haarukalla eli jätä potut ja munat kivan rouheisiksi paloiksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)