kotiliesi

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Melonisalsa


Näin kuumilla ilmoilla ruokailu on välillä kevyttä.
Niinpä tein eilen tätä  raikasta salsaa grillatun kalan kaveriksi. 

Pitäisi tästä lähteä kastelemaan nuo ulkolaarit, ettei kesäkurpitsat ja  herneet aivan kuukahda.
Kasvihuoneen kastelinkin jo aamusella samalla, kun otin kaivosta saunavedet.
(Tästä on tullut oikein joka päiväinen traditio tästä kastelu järjestyksestä ; D)

4 dl melonina kuutioituna
1 1/2 dl kevätsipulia varsineen silputtuna
2-3 rkl sitruunan mehua
2-3 rkl öljyä
ripaus suolaa
2-3 rkl persilja silppua
pala tuoretta chiliä silputtuna tai maun mukaan chilijauhetta.
Sekoita kaikki ainekset keskenään. 
Chilin kanssa kannattaa olla tosi varovainen maistele välillä, ettei ole liian tulista.
Anna maustua hetki jääkaapissa ennen ruokailua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)