kotiliesi

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kukkakaali-homejuustopaistos



Tätä ruokaa kehuttiin maukkaaksi loimulohen kanssa syötynä ja kyllä se vaan piti paikkansa.
Tämän ruoan voi tehdä joko uunissa tai grillissä kunhan latat kukkakaalit silloin folionyyttiin.

Meillä alkoi tänään talon maalaus urakka.
Maalari hioi juuri kuistin räystään ja nyt maalaaa sitä valkoiseksi. (Ennen oli keltainen.)
Tuli heti raikkaamman tuntuinen ilme.


1 pieni kukkakaali
1 kevätsipuli varsineen
1/2 tl muustapippuria
75 g homejuustomurua

LISÄKSI: 
loimu lohta

Paloittele kukkakaali nupuiksi japilko varretkin pieniksi.
Leikkaa kevätsipuli ohuiksi suikaliksi ja hienonna varret joukkoon.
Kaada kasvikset pieneen uunivuokaan tai folioon ja mausta pippurilla.
Ripottele homejuusto kasvisten päälle.
Kypsennä grillissä noin 15 minuuttia tai uunissa noin 20 minuuttia.
Tarjoile loimulohen ja uusien pottujen kera.



2 kommenttia:

  1. Oletpas taas tehnyt kaikenlaisia herkkuja. Lisäkesalaattia ja tätä kukkakaalipaistosta on kokeiltava.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Erja kiva, kun löytyi taas jotain mitä kokeilla.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)