sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kirpeä lisäkesalaatti



Helle painaa päälle sellaisella voimalla, ettei oikein keittiössä kokkailut kiinnosta. (Mutta en valita, sen lupasin itselleni talvi pakkasilla.) 
Jotain on silti syötävä ja mielummin se saa olla kevyttä ja raikasta siis salaattia. No, sitten tietenkin kyytipojaksi tavallinen suomalainen perus makkara.

Istutimme Ukkoseni kanssa tänään villiviiniä terassin kupeeseen ja pyykiäkin on tullut pestyä, kun kuivuu niin nopeasti ulkona narulla.


1/2 punaista paprikaa
1/2 keltaista paprikaa
2 tomaattia
1/2 kurkkua
1 pieni punasipuli
1 rkl valkoviinietikkaa
1/2 tl suolaa


Kuutioi paprikat isoiksi paloiksi samoin kurkku ja tomaatit.
Leikkaa sipuli pieneksi hakkelukseksi.
Sekoita ainekset keskenään ja kaada päälle viinietikka ja suola.
Sekoita vielä kerran


1 kommentti:

Mukavaa kun kommentoit :)