kotiliesi

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kesäkurpitsa-pekonipaistos


Eilen tuli taas grillailtua ja isot xxxl Texas grillipihvit saivat kaverikseen tälläisen kasvis-pekonilisäkkeen.
Oli muuten todella herkullista.
Onneksi on pihalla kasvimaalla jo kesäkurpitsoita tulollaa, niin pääsee pian syömään tätä herkkua uudestaan.
Juu, kasvimaalla on tosiaan peukalon kokoisia kesäkurpitsa vauvoja tulossa vaikka ja kuinka paljon.
Oikein sormet syyhyää päästä niinhin käsiksi ja kokkailemaan kaikkia ihania herkkuja.

Tänään onkin oltu jo ahkeria. Aamulla olin kahdeksalta jo kaupan oven takana odottamassa sisään pääsyä ja maalarikin saa kuulemma tänä viikonloppuna maalattua kaikki ylä osat niin nostinta ei enään sitten tarvita.

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonia
3-4 rkl sulatejuustoa (minulla koskenlaskija voimakas)
2 dl kermaa
grillimaustetta
1 rkl voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.
Paista niitä hetki nokareessa voita. Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna vielä hetki hautua.


2 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta! :)
    Tai mikä voisikaan mennä vikaan jos aineksiin kuuluu pekonia, kermaa, sipulia & juustoa! :) *slurps*

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nanne, juu noista aineista nyt ei voikkaan tulla kun herkkujen herkkua.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)