lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kaksi marinadia porsaan filepihveille


Ihanaa Juhannuspäivää.
Täällä juhannus on vietetty lomaillen torstaina lähdimme Ukkoseni ja tyttöjen kanssa Poriin shoppilemaan.
Hotelliyön jälkeen aamulla lähdimme Yyteriin nauttimaan uimisesta ja tunnelmasta. Voi kuinka olikaan ihanaa olla rannalla aamulla aikaisin, kun ihmisiä ei siellä vielä ollut, kuin yksi toinen perhe. No, sitten, kun me aloimme tehdä lähtöä alkoi ihmisiä virrata solkenaan rannalle.
Kotiin palasimme Juhannusaattona onnittelemaan poikaa, kun hänellä tuli taas yksi vuosi lisää elon tiellä.

Kotiin päästessämme aloin marinoimaan maustamattomia possun filee pihvejä grilliin iltasella laitettavaksi .

1 MARINADI:


4 rkl öljyä
2-3 rkl sinappia
1/2 dl soijakastiketta
1 tl suolaa
2-3 tl fariinisokeria
mustapippuria myllystä
1/2 tl paprikajauhetta



2 MARINADI:


1dl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynttä pieniksi paloiksi leikattuna
2 tl punaista balsamicoa
1-2 tl hunajaa
1rkl dijonsinappia
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 rkl  kuivattua oreganoa

Sekoita marinadin ainekset ja kääntele porsaan ulkofileepihveihin kauttaaltaan. (Nämä marinadit on tarkoitettu 3 ulkofileepihville per madinadi.)
Anna maustua muutama tunti tai yön yli.
Grillaa ensin kovalla lämmöllä ja tiputa sitten lämpöä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)