kotiliesi

perjantai 24. toukokuuta 2013

Minihampurilaiset ja kaprismajoneesi

 
Tässä pukkaa nyt hieman kiireen tynkää.
Pitää hakea pian tyttö koululta ja mennä asioille käymään, joten menen suoraan asiaan.
 
Pari iltaa sitten söimme iltapalaksi tälläisiä minihampurilaisia.
Sämpylöiden ohje löytyy täältä.
Sisuksiinsa hamppari sai revittyä possunlihaa ja toinen versio oli kokolihalla. Johon 200 g naudanjauhelihan joukkoon laitoin yhden valkosipulin murskattuna ja 1 tl suolaa ja mustapippuria.
Väliin laitoin kaprismajoneesia, jonka tein tällä kertaa valmis majoneesista ja 2 tl kaprista sekoitin sauvasekoittimella ne vain sekaisin.
Sitten oli vihannekset salaattia, kurkkua ja tomaatti.
Herkullista ja täyttävää.
Huom. Kaprismajoneesi oli todella herkulista ja ihanaa hampurilaisen välissä.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)