kotiliesi

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sienisalaatti/lisäke

 
 
Pakkohan minun on paljastaa teille salaisuuden....
Täällä on taas herkuteltu.
Nyt tein herkkusienistä salaattia.
Tämä salaatti kuuluisi syödä raakana, mutta minä menin ja paistoin pannulla.
Tuli kyllä niin herkullista, että pihviä en jaksanutkaan syödä kun puolikkaan, koska salaattia piti saada lisää ja lisää.
 
Lähdimme jo aamusella Ukkoseni kanssa kauppa ja kirppis kierrokselle sekä katsastamaan auto.
Kirppikseltä löysin salaatti kirjan. Kävimme myös sisustusliike Aadassa ensimmäistä kertaa. Olimme kyllä joskus messuilla tutustuneet liikkeeseen ja tiesimme siellä olevan mielenkiintoisia tavaroita.
Nyt kun pääsimme vihdoin paikanpäälle ihastuimme kauppaan täysin. No, yksi huono puoli asiassa on, siellä kun löytyy toinen toistaan hienonpia ja kalliinpia tavaroita, mutta eihän se estä niitä katselemasta.
 
250 g tuoreita herkkusieniä
2 varsiselleriä
75 g sokeriherneenpalkoja
2 porkkanaa
1 punasipuli
1/2 dl majoneesia
1 dl maustamatonta jogurttia
2 tl dionsinappia
1 tl rakuunaa
suolaa, mustapippuria
1/2 ruukkua lehtisalaattia
 
Pilko puhdistetut sienet, varsisellerit sekä porkkanat ja punasipuli.
Paista halutessasi pannulla ja lisää joukkoon sokeriherneet.
Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja yhdistä kaikki ainekset toisiinsa. Lopuksi revi joukkoon vielä lehtisalaattia.
Sitten vain herkuttelemaan .
 

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköistä, mistä taiot sokeriherneenpalkoja? Mikä tuo tötterö on lautasella? Näyttää sushilta.
    Tätä teen joskus.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymi. Soleriherneet ovat peräisin kaupanpakastehyllyltä.
    Tötterö joka on lautasella on kesäkurpitsakuppi, jonka ohjeen
    tulen pikapuoliin tänne kirjoittamaan.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)