maanantai 8. huhtikuuta 2013

Parsakaalicoleslaw

 
Tytöt tulivat juuri savitöistä ja minä kirjastosta.
Löysin taas vinon pinon kirjoja, parit hyvät ruokakirjatkin löysin itselleni. Taas on ensiviikon ruokalista rukattuna valmiiksi.
 
Tämän salaatin ohje on kirpparilta löytämästäni Valion Antoisaa arkea resepti kirjasesta. Tuli kyllä todella herkkua.Olen pian syönyt yksin puolet salaatti annoksesta, ihan vain sellaisenaan.
 
200 g parsakaalia
1 omena
1-2 porkkanaa
1 dl ruohosipulia hienonnettuna
2 dl maustamatonta jogurttia
2 hyppysellistä sormisuolaa
1 tl sokeria
mustapippuria
2 rkl sinappia
 
Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi.
Raasta kuorittu omena ja porkkana. Silppua ruohosipuli ja sekoita ainekset yhteen.
Sekoita kastike ja kaada se salaatin joukkoon.
Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa.
 

2 kommenttia:

  1. Heipat!
    Olen vasta löytänyt blogisi ja sinulla on tosi kivoja ruoka-ohjeita. Tarkistaisin tästä ohjeesta, että käytitkö ihan raakaa parsakaalia? Osaan sitten tehdä oikein! Kaali-porkkana-tilli-majoneesisalaatti onnistui ja kiitos ohjeesta!
    Terkuin,
    Komentoora

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Komentoora.
    Tätä salaattia kyllä kannattaa tehdä on niin herkkua että...
    Käytin parsakaalin ihan raakana liekkelin vain tosi pieneksi. Ohjeessa sanottiin, että voi raastimellakin raastaa jos haluaa, mutta pidin leikkaamista tosi kätevänä.
    Toivottavasti löydät paljon hyviä ja sinulle sopivia resptejä täältä blogistani ja kysyä saa aina jos on kysyttävää. Välillä kiireessä tulee kirjoitettua hutilusti näitä ohjeita.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)