kotiliesi

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kesäkurpitsakupit

 
Olen tämän iltapäivän ottanut lunkisti.
Alkoi tuntua tuossa päivemmällä olo hieman kuumeiselta ja paikkojakin alkoi särkemään.
Siispä, koska tytötkin olivat Särkänniemessä hurvittelemassa otin luvan minäkin pitää huiluuta.
 
Nämä kesäkurpitsakupposet voi täyttää mieleisillään täytteillä minä nyt laitoin sieni version tällä kertaa. Nyt kun tuntuu olevan nämä sienet, jotenkin niin herkullisia.
 
1 kesäkurpitsa
 
TÄYTE:
2 rkl voita
100 g herkkusieniä
1 valkosipulinkynsi
1 dl kermaa
2 tl dion-sinappia
5 basilikan lehteä
suolaa
PÄÄLLE:
juustoraastetta
 
Leikkaa kesäkurpitsat viiden sentin paloiksi.
Koverra lusikalla sisus pois, jotta saat niistä kupin muotoisia.
Jätä hieman reunoja kuppeihin.
Sulata voi ja murskaa valkosipuli joukkoon. Kuullota hetki.
Lisää sienet ja paista, kunnes voi on herkkusienten väristä.
Mausta ja lisää kerma joukkoon.
Anna kiehua hiljalleen niin, että kastike saostuu.
Asettele kupit leivinpaperin päälle uunivuokaan.
Täytä kupit ja ripottele pinnalle juustoraaste.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)