kotiliesi

torstai 11. huhtikuuta 2013

Kalamiehen viettelys



Eilen ilmestyi uusi Maku-lehti, joka muuten täytti 10-vuotta.
Minulla vain kävi niin, että hoidokki halusi  hakea postin ja jätti epähuomiossa puolet postista laatikkoon.
Taisi olla liikaa postia pienelle yhdellä kertaa tuotavaksi, joten loput postit sain vasta tänä aamuna. Eli tämä Maku-lehtikin kuului näihin tämän aamun posteihin.

Heti selattuani lehden otin jääkaapista kylmäsavulohipaketin esille ja aloin hommiin.
Ukkoselleni "viettelystä" tiedossa.
Muunsin taas kerran perus ohjetta, mutta näinkin hirveän herkullista. (Voiko sanaa hirveä ja herkullienen käyttää samassa lauseessa?)
Aidon reseptin saatte itse katsoa uudesta Maku-lehdestä.

150 g kylmäsavustettua lohta
1 punasipuli
2 rkl tilliä
3 tl roseepippuria
2 dl maustamatonta jogurttia

Leikkaa lohi pieniksi suikaleiksi.
Kuori ja hienonna sipuli.
Murskaa kämmenessä roseepippurista karkeaksi rouheeksi.
Sekoita kaikki viettelys aineet kulhossa sekaisin.  Anna maustua jääkaapissa.
Meillä maisteltiin ihan tälläisenään ja leivän päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)