kotiliesi

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Fetainen jauheliha-tomaattipasta

 
Katselin eilisiä ruokakuvia, joita otin ihanasta kala-kasvispaistoksesta ja kinkkupiirakasta.
Huh huh, ei ollut yhtään semmoista versiota, jonka olisin kehdannut teille esittää.
No, esittelempäs teille sitten tämän päivän ruoan ,vaikkei nämäkään kuvat täytä kriteerejä hyvistä kuvista. Ylä kuva on tumma, koska jos otin salamalla feta oli kirkasta mössöä ruoan päällä. Ruoka sinällään oli kerrassaan maittavaa lapset ja me aikuisetkin söimme sen minkä maha veti.
 
n. 300 g spagettia (meillä pätkä spagettia)
250 g kananpojanpaistijauhelihaa
1/2 kesäkurpitsaa suikaleina
2 tomaattia paloina
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl oreganoa
1 prk (400 g) tomaattikastiketta
suolaa ja pippuria myllystä
100 g fetajuustoa

 
Laita spagetti kiehumaan. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet ja paistele ne pannulla jauhelihan kanssa.Lisää joukkoon myös kesäkurpitsat ja tomaatin palat. Ripauta päälle kuivattua oreganoa ja kääntele pari kertaa. Kaada päälle tomaattikastike, anna kiehahtaa ja mausta. Lisää spagetti kastikkeen joukkoon. Anna porista hiljalleen kymmenisen minuuttia. Paloittele ja murustele feta ruokaan jätä myös hieman valmiin ruokaannoksen päälle.




6 kommenttia:

  1. Varmasti maukasta. Meilläkin tykätään feta-juustosta. Täytyypäs tätäkin esittelemääsi versiota kokeilla joskus.

    VastaaPoista
  2. Oisko näistä mitään apua?
    http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=food+photography

    Ruoka maistuu paremmalta jos se ei näytä jo kerran syödyltä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos pilvipouta ja anonyymi.
    Ruoka oli todella herkullista kannattaa kokeilla, vaikka ulkkonäkö ei sitä paljastakaan.

    VastaaPoista
  4. Meillä on tätä tänään- melkein. Jätin tomaattimurskan pois ja laitoin muutaman tuoreen tomaatin sekaan. En ole ennen laittanut fetaa kastikkeeseen, hyvin sopii.

    VastaaPoista
  5. Miksi aina tälläiset kommentit pitää jättää anonyyminä?? Pöhpah :D

    Tämä on hyvää, meillä kiertää yhtenä vakkariruokana tämäntapainen. Välillä lorautan tilkan kermaa joukkoon ja pistän uuniin laatikkona, tai sulatan koskenlaskijaa sekaan jne.
    Hyvää on, ja lapsienkin makuun. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Anonyymi ja Herkkuhovi.
    Tämä on todella herkullista.
    En ollut itsekään koskaan laittanut fetaa kastikkeeseen, mutta tähän se kyllä sopi hyvin.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)