sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pekonimunakupit

 
Tässä oiva lisäke ruoalle tai vaikka salaatin kanssa syötäväksi.
Helppo ja tulee, kuin itsestään toisten uuniruokien ohessa uunissa.
 
Eilen kävimme Kodin ykkösessä ja tein niin hyviä löytöjä, että ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.
Keittiöön tuli uusi musta pöytäliina (,jota kyllä hieman ensin värin takia arastelin, mutta olikin ihan nappi ostos. Hei huomasin vasta, että pöytäliina näkyykin kuvissa ) ja wc sai uuden ihanan paksun ja pehmoisen maton lattialle.
Kumpainenkin maksoi viisi euroa. No, tänään oli pakko hakea vessaan vielä sävysävyyn käsipesu-aine ja onneksi kotoa löytyi väriin sopiva käsivoide purkki viereen ;))
Samoin poika sai huoneeseensa upean kookospalmun kauniissa puuisessa kukkaruukussa.

PEKONIMUNAKUPIT
 
Katkaise pekoninpalat kahtia ja laita muffinivuokiin ristikkäni.
Riko munat ja sekoita rakenne rikki mausta ripauksella sormisuolaa ja mustapippuria.
Kaada munaseos vuokiin ja laita uuniin 200 asteeseen. Aikaa en huomannut katsoa, mutta kun pinta alkaa hieman tummua lisäke on valmista.
(Minulla oli 5 pekonisiivua ja kolme kananmunaa näihin viiteen muffinivuokaan.)
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Näitä on tullut itsekin joskus kokeiltua, ja mielestäni erittäin hyvä erityisesti aamupalana! Näiden voimalla jaksaa pitkään! :)

    VastaaPoista
  2. Nanne kiitos kommentistasi, itsekin ajattelin aamiaiselle näitä munakkaita, mutta toisin kävi. Kaksi on vielä jäljellä joten jos ne saisi jemmattua aamuun.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)