maanantai 14. tammikuuta 2013

Suppilovahvero-pekonipasta


Nukuttelen tässä viittä hoidokkia ja kolme on ulkona leikkimässä ja odottavat kerhoon lähtöä.
Mumsku alkoi kutomaan olohuoneessa huovutettuja lapasia. (Saatiin Mumsku kyläilemään meille, lapset ovat taas innoissaan. kun on jotain erilaista touhua.)

Aamulla väsäsin marjakiisselin, tuttuun maanantaiseen tyyliini ja vein sen kellarin rappusille jäähtymään. Välipalle saadaan viileää vadelma-punaviinimarjakiisseliä.
Aamu puurona oli kaurapuuro, josta itsekin tykkään menee aina lautanen pari lasten syödessä minultakin.
Sitten tähän tämän päivän ruokaan eli kuivattuja suppilovahveroita pastan kanssa. Kyllä maistui herkulliselle.

spagettia
1 sipuli
1 pkt pekonia
1-1 1/2 dl kuivattuja suppilovahveroita
50 g koskenlaskija voimakas
1-2 dl maustamatonta jugurttia
2 dl parsakaalia
2 tomaattia
ripaus suolaa

PINNALLE: 
parmesaania

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan.
Silppua sipuli ja suikaloi pekoni paista ne pannulla.
Lisää joukkoon kuivatut sienet ja sulatejuusto.
Kaada melkein kypsä spagetti pekoniseoksen joukkoon. 
Mukaan saa tulla hieman spagettien lientä eli vettä.
Lisää joukkoon parsakaalit ja anna niiden kypsyä. 
Ruoan ollessa valmista lisää joukkoon vielä tomaatit paloina ja mausta tarvittaessa.


2 kommenttia:

  1. Enpä voi kuin ihailla sinun idearikkauttasi ain auusien ruokien valmistuksessa. Itse tulee tehtyä aina vaan ja useinmiten samoja juttuja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saga, minulla nämä ruoat menee aina senmukaan mitä kaapista satun sillä kertaa löytämään.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)