perjantai 25. tammikuuta 2013

Marinoidut lohipihvit ja makea chilikastike


Ostin viikolla valurautaisen parilapaanuun ja tänään se pääsi ensi kertaa tositoimiin.
Paistelin siinä lohimedaljonkeja ja röstiperunoita ja olin kerrassaan tyytyväinen ostokseeni.


Ensin valmistin MAKEAN CHILI-JOGURTTIKASTIKKEEN:

2 dl ruokajogurttia
n. 3 rkl sweet chili sause-valmiskastiketta
PINNALLE:
ruohosipulia

Tein 4 lohipalalle marinadin.

3 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
1 rkl väkevää sinappia
1 tl sitruunanmehua
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria

Sekoita marinadin aineet keskenään. Anna marinadin hetki maustua.
Levitä sudilla lohien päälle marinadia.
Paista kalat kypsiksi ja herkuttele. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)