kotiliesi

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Mahti sienipihvi ja pinaattiperunamuusi


Taaskaan kuvat eivät imartele tätä ruokaa. En saanut leivinpaperia millään pois vuoan alta niin, ettei iso pihvi olisi siinä mennyt hajalle.
Siispä kuva on mikä on.
Loput sienet täytin koskenlaskijasulatejuustolla ja kiedoin pekoniin.
Tämä on näitä kesämme pravuureita. 
Vaikka annokseni olikin tuo alakuvan annos oli vatsani aivan täynnä, kaiken syötyäni.

3/4 dl korppujauhoja
1 dl maustamatonta jugurttia
1/2 dl rasvatonta maitoa
1 kananmuna
1 rkl sinappia
1 tl rakuunaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
50 g herkkusieniä
400 g naudanjauhelihaa

Sekoita korppujauhot, jugurtti, maito, mausteet ja kananmuna sekaisin ja jätä kulhoon hetkeksi turpoamaan. Paloittele sienet pieniksi paloiksi ja sekoita ne ja jauheliha korppujauhoseokseen.
Muotoile kostutetuin käsin, uuninkestävälle vuoalle leivinpaperin päälle iso pihvi. 
Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Tarjoile perunamuusin kanssa.



Tein tavallisen perunamuusin ja sekoitin joukkoon pakastepinaattia. 
Kannattaa laittaa ensin osa ja katsoa ettei muusi värjäänny aivan vihreäksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)