keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kurkku-kermaviilikastike

 
 
 
Tässä dippi, jonka valmistin lammaskebabille.
 
Taas se alkoi arki lomien jälkeen.
Tunnin päästä ensimmäiset hoidokit kolistelevat oven takana.
Ukkoseni on jo käynyt kolailemassa aura-auton jättämät lumivallit pois ja hiekoittanut liukkaan pihan. Takka räiskyy iloisesti olohuoneessa ja kohtapuoliin alan valmistella päivän sapuskoja.
 
1 prk kermaviiliä
2 dl tuoretta kurkkua pieninä kuutioina
1/2-1 tl garam masalaa tai juustokuminaa
2 tl sokeria
1/4 tl suolaa
 
Yhdistä kaikki ainekset. Anna maustua vähintään 1/2 tuntia ennen tarjoilua.
Tarjoile lammaskebabin, grillatun- tai paistetun lihan tai kalan kanssa.


2 kommenttia:

  1. Voi kiitos Voisula sinulle myös hyvää Uutta vuotta täältä Tupun tuvasta.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)