kotiliesi

torstai 17. tammikuuta 2013

Kotitekoinen ranskankerma


Olen nyt kaksi kertaa tällä viikolla valmistanut omatekemää ranskankermaa.
Tulee kyllä todella kaupan ranskankerman veroista, jos ei parempaakin.
Tämän hyvän vinkin sain uudesta Glorian ruoka ja viini-lehdestä.

Tänään onkin ollut rauhallinen päivä. Vähän hoidokkeja ja päivällä kävi uusi hoitolapsi tutustumassa. Elokuussa, kun kaksi hoidokkia vaihtuu eskarilaisiksi pääsee uudet hoidokit taas aloittamaan.

Yhdistä 2 dl kuohukermaa ja 2 rkl sitruunanmehua. 
Anna olla huoneen lämmössä liinan alla peitettynä 12 tuntia. 
Siirrä sen jälkeen jääkaappiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)