perjantai 4. tammikuuta 2013

Kasvistzatziki



Täällä on ollut pienoisia ongelmia kuvien laiton kanssa. Mutta yritän parhaani, että pääsen tämän blogin kanssa yhteisymmärrykseen ;))
Onneksi poikani hoksasi vaihtaa minulle tähän selainta ja eikös alkanutkin heti pelittämään.
Täällä olin jo niin murheenmurtamana, että kuinka kauan menee ennen kun pääsen taas teille kokkauksiani näyttelemään.

Raikasta salaattia meillä syödään jos jonkinmoisessa muodossa joka ikinen päivä.
Tässä taas yksi omista suosikeistani. Feta ja pippuri tekevät salaatista ihanan makuelämyksen.


2 iso porkkana
100 g pala kaalia
1/2 -1 omena
1 pieni sipuli
75-100 g fetajuustoa
2 dl ruokajugurttia
2 tl sitruunaamehua
1 tl sokeria
pippuria ripaus
1/4 korianteria tai persiljaa silppuna
Raasta porkkana, kaali ja omena karkealla terällä.
Hienonna sipuli.
Hienonna fetajuusto. Yhdistä kaikki ainekset keskenään. Anna maustua hetki jääkaapissa ja nauti esim. liharuokien kanssa.

4 kommenttia:

  1. Hyvän näköistä ja varmasti maistuis mullekin. Kreikkalaiset kutsuu tsatsikiksi KURKKUsalaattia mutta väliäkös tuolla jos on hyvää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistäsi Anonyymi.
    Tässä tosiaankin kuuluisi olla kurkkua, mutta tälläisen ihanan ohjeen löysin kasviksilla muunneltuna.

    VastaaPoista
  3. Tein tätä tsatsikia ohjeellasi ja oli tosi hyvää, tulee varmasti tehtyä usein. Kiitos vinkistä
    -erja-

    VastaaPoista
  4. Kiitos Erja, ihanaa kuulla, että kokeiltu on ja vielä pidettykin.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)