sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tilli-sinappikastike

Joskus ruoka voi olla helppo, mutta silti siihen saa sitä jotakin pienellä silauksella.
Niinpä nytkin tein itse paneroiduille seitileikkeille ja lohkopotuille kastikkeen.
Sopi todella hyvin myös pelkkien perunoiden kastikkeeksi.
Tämä nyt on näitä, tuttuja ohjeita, mutta ajattelin sen silti tänne laittaa josko siitä olisi edes jollekin iloa.
20 g voita
n.1/2 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa (minulla rasvatonta sellaista)
1 rkl väkevää sinappia
2 rkl hienonnettua tilliä
suolaa
pippuria
Sulata voi ja lisää vehnäjauhot joukkoon. Kaada maitoa vähitellen joukkoon ja sekoita hyvin, ettei kastikkeeseen jää paakkuja. Mausta tasainen kastike sinapilla, suolalla ja pippurilla sekä tillillä.
Jos laitat tuore tilliä laita tilli ruokaan juuri ennen tarjoilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)