tiistai 23. lokakuuta 2012

Omenainen kaurapuuro

 
 
Aamupalalla oli omenaista kaurapuuroa.
Tästä päältä sai jokainen oman omenanlohkon tai parikin oman aamupuuronsa päälle ja kanelia vielä ripaus pinnalle, namskista.
Tämääkin syksyisen raikas ohje on peräisin uudesta KG-lehdestä.
 
Ukkoseni on juuri lähdössä hoidokeiden kanssa ulos ja minä jään tänne sisälle pienimmän kanssa.
Saa pikkuinen ottaa pienet unet ja minä viimmeistelen päivän ruoan valmiiksi.
Ihanaa alkavaa päivää teille kaikille rakkaat lukijat.
 
 
5 dl vettä
5 dl omenatäysmehua
4 1/2 dl kaurahiutaleita
2 omenaa
1 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
2 rkl hunajaa
 
Kiehauta vesi ja omppumehu kattilassa.
Lisää joukkoon kaurahiutaleet.
Kypsennä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
Huuhdo ja raasta omena kuorineen puuron joukkoon. Sekoita joukkoon vielä mausteet. Lopuksi juoksevhunaja valutetaan puuron päälle.
 


2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)