torstai 6. syyskuuta 2012

Punainen makkarasalsa


 
TERVETULOA LUKIJOIKSI JANSKU, IITUNTILTU SEKÄ SALAINEN PUUTARHA.
 
Tässä taas kerran ruoka joka ei paljoa aikaa vaadi, mutta maku on kuitenkin herkullinen.
Sopii syötäväksi niin pottujen kun riisinkin kanssa.
 
Olemme siivoilleet hoidokeiden kanssa omenoita jotka ovat tippuneet puista  ämpärillä kompostiin. Taas kerran kerätessämme ja ämpärin täyttyessä sanonin lapsille tyhjentäväni ämpärin johon yksi hoidokki vastasi, että jaa vietkös ne omenat taas kompastuun.
Meidän komposti on nyt ristitty kompastukseksi ;))
 
1 pkt uunilenkkiä
1 rkl öljyä
1 sipuli
500 g paseerattua tomaattia
1/2 dl makeaa chilikastiketta
1 tl tinjamia
ripaus suolaa
vihreitä sipulinvarsia tai persiljaa
 
Kuori makkara, halkaise ja viipaloi noin 1 cm paloiksi( hieman lappeelteen).
Ruskista makkarat ja kuullota sipuli. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti.
Mausta chilikastilla ja mausteilla.
Kiehauta kastike ja ripottele pinnalle sipulin varret.
Tarjoile perunoiden tai riisin ja salaatin kanssa.
 
 


3 kommenttia:

  1. Todella herkullisen näköinen kastike. Tätä meillä kyllä kokeillaan pian! Sitä alkaa automaattisesti tehdä tuhdimpia ruokia, kun syksy koittaa:)

    VastaaPoista
  2. kiitos vinkistä :)
    meillä syödään tätä tänään ..

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos teille, Melody ja Jansku. Toivottavasti maistuu.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)