lauantai 7. heinäkuuta 2012

Rieskarullat kolmella eri täytteellä


Nyt teki mieli herkutella rieskarullilla ja teinkin sitten kolmea eri sortti, kanarullia on tässä yläkuvassa ja seuraavat ovat tonnikalarullia ja alempana vielä kinkkurullia.

Ukkoseni leikkasi tinvarrn ojat ja repi sieltä pois paksumpia kasveja.
Juuri sai uurastuksensa tehtyä kun nyt alkoi pikkuhiljaa tihuuttamaan vettä.


Tonnikala rieskarullat sai sisäänsä tonnikalaa öljyssä, josta valutin öljyn pois.
Paprikaa ja tilliä sipulin varsia ja kastikkeen tein kaikkiin yhteisen eli 1 dl majoneesia ja 2 dl smetanaa.
Voitelin rieskan ensin katkaravun makuisella tuorejuusto levitteellä.
Sitten vain ainekset rieskalle ja rullaus.
Leikkele puukolla sopiviksi paloiksi.



Kinkkurieskarulliin tuli rieskalle pippurituorejuusto levitettä.
Palvikinkku suikaleita.
Smetana majoneesiseokseen lisäsin nyt paprika hakkelusta ja sipulin varret sekä salaattia.
Sitten vain rieskan päälle ja rullalle.

Broilerrullat teinkin sitten hieman tulisempia eli lisäsin majoneesi smetana seookseen (jossa jo paprika silppu ja sipulin varret) eilen grillatuista kanan koivista lihan ja makeaa chilikastiketta sekä currya.
Salaatitkin pilppusin tähän seokseen.
Ja eikun rieskalle ja rullaus.
Sitten hetkesi jääkaappiin makustumaan ja eikun syömään.

4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, näitä mä teen synttäreille :)
    Vaikuttaa helpoilta ja nopeilta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos La Petite Princesse, nämä on kyllä hyvät juhla tarjottavat raikasta ja herkullista sekä saa kasvis versionkin jos kevyemmän vielä haluaa.
    Kermaviiliinkin olen joskus nämä hekut tehnyt, että saa kevyempää syötävää, mutta minusta pieni majoneesin maku tekee näistä parhaat.

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä taas niin herkku herkulta, että nälän tuppaa saamaan aikaiseksi.... ;O)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Saga, nopeasti ne jääkaapoista hävisikin eli hyvää oli muidenkin mielestä ;))
    Vielä olisi kolme riieskaa jääkaapissa odottamassa mitä kivaa niille keksinkään.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)