kotiliesi

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Raparperipikapullat


Näin raparperikauden alkaessa on ihanaa kun löytyy ohjeita jotka on nopeita ja herkullisia. Niinpä heti tuumasta toimeen ja hoidokit ja perhe sai herkutella raparperipikapullilla.
Pullat menivät tuotapikaa parempiin suihin ja raparperi maistui kaikille lapsille.
Resepti on peräisin Maku lehdestä 2/2009
Ihania herkuttelu hetkiä.

Tänään kävimme tekemässä tytöille pankkitillit, pääsevät neidit säästämisen makuun.


4 dl vehnäjauhoja
1 1 /2 dl soleria
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl kardemummaa
1 dl juoksevaa margariinia
2 dl rasvatoonta maitoa
2 munaa
4 dl raparperia paloina

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää joukkoon maito, munat, rasva ja raparperin palat.
Sekoita tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista.
Nostele lusikalla muffinssivuokiin.
Ripottele pinnalle raesokeria.
Paista uunissa 225 asteessa keskitasolla noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)