tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kermainen juustokeitto


Nyt sai kaikki juuston kannikat kyytiä niin lähti parmesaanjuusto kuin pussinpohjalla ollut juustoraasteen loppukin tähän keittoon.
Taisin tehdä hieman liian valkosipulista mutta juotiin sitten reilusti vettä.

Minulla on tosiaan tapana pilkkoa loppu parmesaanijuusto paloiksi ja käyttää keittoihin liemestä tulee niin hyvän makuista. Nyt jätin juuston kannikat keittoon, en edes soseuttanut keittoa, niinpä lautasella oli ihania sattumia ja sakea keitto.



1/2 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl kipparin ruokakermaa
1/2 pkt koskenlaskija paprikaa
50 g valkosinihomejuustoa
 2 iso valkkosipulin kynttä
juustojen kannikkoita

Kiehauta vesi ja kasviskuutio. Lisää joukkoon kerma ja juustot. Anna kiehahtaa ja jätä liedelle noin puoleksi tunniksi sekoittele välillä, ettei pääse palamaan pohjaan.
Nauti keitto vaalen leivän kanssa.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa helpolta ja näyttää herkulliselta :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa hyvältä! Ei voi olla huonoa jos nimessä mainitaan sekä kerma että juusto.......! :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)