kotiliesi

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Rapeat lihapullat





Näitä herkullisia lihapullia teidän on ehdottomasti maistettava.
Nämä sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Ehdoton bileruoka luki lehden sivulla josta tämän herkun muuntelin itselle sopivaksi.
Tupaan tuli niin ihana tuoksu tuosta paistetusta sipulista ja maku ahh...kunpa voisin antaa teille osan tuoksua ja makua täältä blogista mukaan.

Olemme lähdössä tyttöjen ja pojan kanssa kaupungille kiertelemään heti kun hoidokit on lähtenyt.
Koitan keritä kauppahalliin joskos sieltä tulisi ostettua jotai herkullista viikonlopun ruokaa silmälläpitäen.

400 g naudanjauhelihaa
1/4 dl soijakastiketta
1/4 dl punaviinietikkaa
1 iso valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 tl fariinisokeria
1 tl suolaa
1 tl basilikaa
PINNALLE:
3 1/2 dl paahdettua sipulirouhetta

Sekoita murekkeen kaikki aineet kulhossa. Muotoile kostutetuin käsin pöyryköitä jotka kieritellään sipulirouheessa. Kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia.






3 kommenttia:

  1. Jauhelihasta en oikein tykkää, koskaan oikein oppinut sitä syömään...mutta tuo paahdettu sipuli on NAm...nam...nam..... ;O) tämä kyllä tuoksuu varmaan hyvälle.

    VastaaPoista
  2. Tänään tehdään:-)
    Mukavaa viikonloppua..

    VastaaPoista
  3. Hyvä uusi idea! Paahdettua sipulia olen laittanut lihapullien sisään itse taikinaan, mutten ole päälle hoksannut ripotella :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)