kotiliesi

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ruusuinen jugurttivaahto


Pitkästä aikaa sain tänne jotain uutta jälkkäriäkin aikaiseksi.
Tässä oiva ohje ylimakeiden jugurttien tilalle. Tässä jugurtissa makeuttajana toimii banaani.


1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1/2 l maustamatonta jugurttia
2 prk ruusunmarja-vadelma vauvanruokasosetta
1 banaani
2 dl pakaste marjoja maun mukaan

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi.
Sekoita joukkoon jugurtti.
Lisää ruusunmatja-vadekmasose sekä muussattu banaani.
Jaa annoslaseihin ja koristele halutessasi marjoilla.

6 kommenttia:

  1. On varmasti hyvää nam..mukavaa pikkulauantaita:)

    VastaaPoista
  2. Rahkat on tosi hyviä, näyttää ihanalta tämäkin :) paljon olet taas ehtinyt kokkailla ja bloggailla!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Poistin edellisen kommenttini jossa puhuin rahkasta mutta eihän tähän sitä tulekaan.. näyttää tosi ihanalta tämäkin :) paljon olet taas ehtinyt kokkailla ja bloggailla!

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)