keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Feta-broilerlaatikko


Tämä ruoka on todella nopea ja kätevä valmistaa kun broilersuikaleita ei tarvitse ruskistaa eikä riisejäkään ei tarvitse keitellä.

Lapset eivät kaikki oikein päässeet tämän laatikon makuun, mutta sitä suositumpi se sitten olikin vanhempien mielestä.


2 dl riisiä
500 g maustamattomia broilersuikaleita
suolaa ja valkopippuria
1 pieni purkki ananaspaloja
pala purjoa
200 g fetaa
200 g pakastemaissia
1 rkl yrttimaustetta
5-6 dl kanalientä
1 prk 200 g ranskankermaa
1 tl mustapippuria
2 dl juustoraastetta

Valuta broilersuikaleista ylimääräinen neste pois.
Ripottele pinnalle suolaa ja valkopippuria. Siivilöi ananaspalat. Ota mehu talteen.
Silppua purjo ja murenna feta kulhoon. Sekoita kulhoon muutkin aineet, mausta yrttiseoksella ja kumoa uunivuokaan. Sekoita kanaliemi, ranskankerma ja ananasmehu. Mausta pippurilla ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraasytetta.
Paista vuokaa 200 asteessa uunin alaosassa noin tunti.
Lisää tarvittaessa kanalientä.




2 kommenttia:

  1. Aikas jännänkuuloinen ruoka. Itselläkin oli aikoinaan joku ihana broilerilaatikko ohje..mutta ajan saatossa se on jonnekin hävinnyt,,,, :O(

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Tämä lähtee kokeiluun vähän varioituna :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)