lauantai 14. tammikuuta 2012

Vuohenjuustosalaatti


Eipäs ole kovin mieltä ylentävän näköistä tämä minun salaattin tällä kertaa, mutta maku on sitten sitäkin hyvempää.
Eli vuohenjuuston olisi kuulunut jäädä kauniiksi puoli ympyröiksi mutta tämähän mureni suoraan leikatessa.


salaattia
200 g vuohenjuustoa
2 tomaattia
1 keltainen paprika
2 dl vihreitä oliiveja
basilikalehtiä
mustapippuria
1 rkl valkoista balsamikokoetikkaa

Huuhtele salaatti. Paloittele juusto. Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
Revi salaatti tarjoiiluastiaan, nosta sekaan juustonpalat, tomaatit ja oliivit.
Pudottele joukkoon basilikan lehtiä ja mustapippuria.
Valuta salaatin päälle hieman balsamikoa ja tarjoile.

3 kommenttia:

  1. Kokeilepa viikunaa sekaan, nam! Myös kuivattu (pehmeä) käy.

    VastaaPoista
  2. Näyttää herkulliselta. Vuohenjuusto ja rahka ovat niitä harvoja eläinkunnan tuotteita joita käytän.

    VastaaPoista
  3. La Petite rincesse:
    Kiitos taas upeasta vinkistä. Onneksi on näitä blogi kavereita jotka vinkkaa hyviä ideoita.

    Huopatossunen:
    Kiitos kommentista.
    Enpä tullut ajatelleeksi,että siinä menee tosiaan myös kaikki lihatalouden tuotteet pois ruokavaliosta.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)