tiistai 17. tammikuuta 2012

Possunpihvit ja nuudelivihannekset


Ihastuttiin  ukkoseni kanssa tähän ruokaan toden teolla.
Lapsista taas tämä oli hieman tulinen ruoka.
Todella nopea valmistaa , käytin eilisen loput pihvit tähän joten tuli taas jämätkin käytettyä :)

Olen tässä koittanut "tropata" itseäni auringonhattuuutteella ja vitamiineilla. Pieni nuhan poikanen koittaa iskeä päälle. Eilen illallakin nukuinmelkein kahden tunnin unet ja se on minulle kyllä todella harvinaista.

4 possun pihviä

Vihannesnuudelit:

250 g nuudeleita
150 g herkkusieniä
1 keltainen paprika
150 g sokeriherneen palkoja
1 sipuli
1 rs kirsikkatomaatteja
1 tl inkivääriä
 1 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
1/2-1 dl sweet-ghilikastiketta
1/2 ruukkua rucolaa
sitruunan mehua

Paista possun fileet kypsiksi tai käytä edellisen päivän fileitä.
Leikkaa pihvit sentinmittaisiksi suikaleiksi.
Pidä pihvit lämpöisinä paistinpannulla sillä aikaa kun valmistat nuudelit pussin ohjeen mukaan sekä vihanneskastikkeen.
Valuta kypsät nuudelit. Kaada nuudelit laakealle vadille.
Paloittele sipuli, sienet ja paprika. Kiehauta kasarissa öljyssä sienet, paprikanpalat ja sokeriherneenpalaot. Mausta vihannekset inkiväärillä, suolalla ja chilikastikkeella. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit.
Kuumenna ja kaada vihannekset valutettujen nuudeleiden päälle tarjoiluvadille. Sekoita joukkoon possun pihvi suikaleet ja ripottele pinnalle halutessasi seesaminsiemeniä ja rucolan lehtiä sekä sitruunan mehua.




3 kommenttia:

  1. Maistuisi varmaan muillekin.

    Itsekin tykkään tulisesta ja nuudeleista...

    VastaaPoista
  2. Ihania herkkupiffejä edellisessä postauksessasi. Teillä se vaan herkutellaan joka ikinen päivä... Jaksaisipa itsekin panostaa ruokaansa näin paljon.

    VastaaPoista
  3. Tälläistä ruokaa voisi syödä vaikka joka päivä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)