lauantai 14. tammikuuta 2012

Katkarapupihvit


Kokeilepas joskus, kattaa  pöytä valmiiksi ja valmistaa pikapikaa tehosekoittimessa herkulliset pihvit katkaravuista ja kalasta.
Meillä sai ainakin suur suosion.
Tarjoilin näiden ihanuuksien kanssa pelkästään vuohenjuustosalaattia.

Tänään käytiin ostamassa uudet verhot tytöille ensin vain nuorimmaiselle, mutta sitten täytyi jo toisenkin saada. (Huomenna varmaankin näette luomukset.)

200 g katkarapuja
400 g lohta fileenä
1 kananmuna1 rkl sitruunamehua
2 rkl tilliä
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta

Sulata ja valuta katkikset. Poista lohesta nahka ja ruodot.
Hienonna monitoimikoneessa lohi, katkat ja kananmuna. Lisää sitruunamehu,tilli,suola ja mustapippuri.
Sekoita tasaiseksi massaksi.
Paista pihvit molemmin puoli noin 3 minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.




4 kommenttia:

  1. Herkkua.Herkkua. Harmittaa oikein, kun oon katkiksille allerginen, enkä voi syödä, vaikka tykkäisin...

    VastaaPoista
  2. herranen aika! noiden kuvien näkeminen sai vatsalaukkuni murisemaan. ;D

    VastaaPoista
  3. Saga:
    Harmin paikka katkat on niin hyviä :(

    Osamaksuna:
    Täytyy kyllä myöntää oli tosi tosi hyviä.
    Tehtiin heti kaksinkertainen annos ja nyt on syöty loppuja pihveja jopa ruislivän päällä.

    VastaaPoista
  4. On niin herkullinen annos. Katkat on herkkua:) Mukavaa sunnuntaina.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)