kotiliesi

lauantai 21. tammikuuta 2012

Katkarapupasta


Katkaravut ja pasta ovat kyllä semmoinen yhdistelmä, että kyllä tulee vesi kielelle jo pelkästä herkullisesta kuvasta.
Tämä nautinto vie herkkusuut suoraan Välimeren sydämmeen.

Tytöt olivat viimme yön kaverillaan yökyläilemässä, viettivät elokuva-iltaa.
Ja nyt ovat taas saunalla iso-veikan kanssa katsomassa elokuvaa.
Kävimme kaupalla hakemassa karkkia ja sipsuja, elokuva sessiota varten.
Me ukkosen kanssa podemme kunnon flunssaa, vaikka kuinka on tropattu itsemme vitamiineilla ei ole tepsinyt.


500 g tuore pinaatti pastaa
2 rkl öljyä
200 g kirsikkatomaatteja
4 tuoreita herrkusieniä
1 rkl punaviinietikkaa
200 g katkarapuja
2 rkl sitruunameuhua
nippu ruohosipulia
merisulaa
mustapippuria
persiljaa


Keitä iso kattilallinen vettä ja laita joukoon merisuolaa sekä öljyä.
Lisää pasta  ja keitä kypsäksi. Siivilöi pasta.
Kuumenna öljyä padassa ja lisää joukkoon kirsikka tomaatteja ja herkkusieniä.
Lisää viinietikkaa ja katkaravut.
Lypsennä katkaravut noin 3 minuuttia ja lisää sitruunamehu, ruohosipuli, suola ja pippuri.
Jatka kypsennytsä vain sen verran, että katkaravut ovat kypsiä.
Ripottele pinnalle persiljaa.


4 kommenttia:

  1. varmaan hyvää, kun ei oo sitä ainaista KERMAISTA pastakastiketta!

    VastaaPoista
  2. Juu, mäkin alan väliin jo kyllästymään niihin kermakasteihin.

    VastaaPoista
  3. Hyvältä kuulostaa! Tätä pitää ehdottomasti kokeilla, sillä olen samaa mieltä siitä, että pasta ja katkaravut ovat kyllä kuninkaallinen yhdistelmä.

    Tästä myös oma vinkkini katkarapupastan tekoon:

    http://maissipussinmatkassa.blogspot.com/2012/03/katkarapupastaa-perfetto.html

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)