maanantai 16. tammikuuta 2012

Helppo viikonloppu sapuska ilman vaivaa


Viimme viikolla posti toi mukanaan tämän mausteseoksen ja paistopussin.
Siinäpäs meillä oiva viikonloppu syöminen.
Pussin ohjeessa luki kaslerlihasta mutta minä vaihdoin sen possunulkofileeksi ja hyvää oli. Siis valmistus käy tähän tapaan: Laita leikkeet paistopussiin ja mausteseos joukkoon ravistele kunnolla ja pussiin pieni ilmareikä ja uuniin muhimaan 225 asteeseen noin tunniksi.



Tein kaveriksi helpot valkosipuliperunat suoraan pakkasesta.
Voiko enään helpommalla päästä.
PST. Näistä pihveistä tulee vielä seuraavan päivänkin herkku ruoka uskokaa pois ;)



3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!
    Oli ilmeisesti onnistunut mausteseos?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sumi, oli todella hyvää.
    Taidan valmistaa toistekin.

    VastaaPoista
  3. Mullakin on ollut tuo Juicy Pork-seos kaapissa vaikka kuinka kauan, mutta en oo saanu aikaseks tehtyä. Vierastan kans vähän tota kasleria, mutta kerran nyt testasit että ulkofileestä tulee kans hyvä niin voisin minäkin uskaltautua! :) Kunhan lihaton tammikuu on ohi!

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)